Over mij

Mijn naam is Jessica Martens, ik ben 22 jaar en gek op het maken van eten.

Al sinds kinds af aan ben ik een moeilijke eter geweest. Dus wat ga je dan doen? Juist voor jezelf koken! Ik ben wel altijd zo geweest je moet alles proeven voordat je zegt dat het niet lekker is. Nu vind ik het vooral erg leuk om zelf bezig te zijn in de keuken. Het zijn vooral de laatste jaren dat ik erg geniet van het koken en bakken.

Ik woon nog thuis bij mijn ouders omdat ik helaas een arme student ben. Op het moment ben ik nog studerende aan de Pabo in Rotterdam. Maar ik hoop dat ik dit jaar mijn diploma mag ontvangen want ik zit in mijn laatste jaar. Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen? O ja, ik reis heel erg graag. Ik mag ook zeggen dat ik aardig wat van de wer10352562_10203098151188291_4874344277728619887_neld heb gezien voor mijn leeftijd.

Als ik kook is het voornamelijk buitenlands, de Nederlandse keuken en ik zijn niet echt bevriend met elkaar. Het standaard prakje heb ik liever niet op mijn bord liggen. Verder ga ik erg graag lekker uit eten gaan met mijn vriend of mijn vrienden. Het delen van heerlijke recepten met mensen, tips voor goede restaurants inspireerde me om deze blog te beginnen.

Waar mijn blog voor staat is; recepten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ik wil het zo schrijven dat iedereen die het leest denkt: “dit kan ik ook maken.”

Ik hoop dat je gaat genieten van de heerlijke recepten, tips, reviews en natuurlijk nog heel veel meer. Voel je vrij om vragen te stellen.

Veel plezier op sweetfoodlovin

Love, Jessica

Plaats een reactie